Voor wie?

 

Zipping richt zich op ondersteunende diensten / bedrijven en hun samenwerkingspartners.

Adviseren en begeleiden van ondersteunende diensten is al ruim 20 jaar core business voor Patrick van der Spank, eigenaar van Zipping, zowel aan de zijde van de dienstleverende als de dienstafnemende partij. Dit is een gebied waar Zipping een solide trackrecord heeft opgebouwd en waar Zipping zich als een vis in het water voelt.

 

Ondersteunende diensten en bedrijven (bijvoorbeeld facilitair, technisch, ICT, HRM etc.) dienen de primaire dienstverlening van hun interne of externe klanten mogelijk te maken. Dat dienen ze zo goed mogelijk te doen en liefst ook nog met steeds dalende budgetten. Betere dienstverlening voor minder geld dus.

Een stevige uitdaging die geen andere keuze laat dan de krachten te bundelen waar dat kan en de meest effectieve en efficiënte organisatie in te richten. Samenwerking met andere partijen kan een wezenlijke bijdrage leveren aan deze doelstelling.

 

Fusies, shared service centers, regionale samenwerkingsverbanden, outsourcing of andere manieren van ketensamenwerking bieden elk hun eigen toegevoegde waarde aan de strategische doelen van de organisatie. Maar welke is nu de beste? Waar moet ik op letten? Hoe realiseren we dat en hoe maken we dat die samenwerking meer profijt dan gedoe oplevert? Voor deze vragen bent u bij Zipping aan het juiste adres.

 

Zipping levert u een pakket aan diensten dat altijd is afgestemd op uw specifieke situatie en wensen.