Patrick van der Spank

Mijn naam is Patrick van der Spank, oprichter en eigenaar van Zipping BV.

“Laten we elkaar mooier maken”

Dat is een quote die men mij vaak hoort uitspreken. Voor mij is dat meer dan een loze kreet, het is meer een levensmotto. Hoe zou de wereld eruit zien als we onszelf bij alles wat we samen doen afvragen “hoe draag ik er nu toe bij dat we elkaar mooier maken, dat we elkaar daadwerkelijk versterken”? Hoe zou het zijn als ons belang er net zo goed mag zijn als het belang van een ander? Hoe zou het zijn als we net zo mild én net zo kritisch zijn naar de ander als naar onszelf? Voor mij is dat een heel aantrekkelijk wereldbeeld. Zo aantrekkelijk dat ik mezelf de opdracht heb gegeven bij alles wat ik doe bij te dragen aan een wereld waarin mensen (binnen en buiten organisaties) elkaar versterken, elkaar mooier maken. Met Zipping geef ik invulling aan die opdracht waar het gaat om het versterken en mooier maken van verschillende partijen die over de grenzen van hun organisatie met elkaar moeten samenwerken.

Foto Patrick van der Spank

Zipping staat niet alleen

Waar ik mijn klanten steevast adviseer om zoveel mogelijk in de eigen kracht te gaan zitten en anderen in te laten vullen waar dat minder het geval is doe ik dat zelf ook.

Er zijn twee rollen waarin ik excelleer, die zal ik, zeker de komende jaren, zelf voor u blijven doen. Dat is de rol van adviseur / architect van de ketensamenwerking en de rol van kwaliteitscontroleur van de door Zipping geleverde diensten.
Daarnaast kan ik persoonlijk nog meer voor u betekenen. Waar mogelijk zal ik echter zelf de daad bij mijn eigen woord voegen. Binnen uw eigen organisatie zijn ongetwijfeld voldoende talenten aanwezig om te benutten binnen het verandertraject, die zet ik graag in en begeleid hen naar de beoogde resultaten. Daarnaast beschikt Zipping over een uitgebreid netwerk van “best of breed” experts op hun vakgebied. Ook die schakel ik graag voor u in, dat betekent voor u dat u kunt profiteren van het beste resultaat, en daar word ik dan weer heel blij van.